Van klik tot samenwerking.

Over ons

Bureau Klik, opgericht in 2006, bestaat uit een compact team van online specialisten. Door korte lijnen blijft de klik met onze opdrachtgevers zeer persoonlijk. Een effectieve aanpak voor een duurzame en prettige samenwerking.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Onze ideeën en stijl zijn uitstekend vertaald naar een high-end online portaal. LXRY.NL is een veelzijdige en eigentijdse website, waarbij Bureau Klik altijd persoonlijk en actief meedenkt.

Yves Gijrath LXRY Media Group

Om het nieuwe programma op RTL7 goed te kunnen ondersteunen moest op korte termijn een website komen. Ondanks de feestdagen en een kort tijdspad zette Bureau Klik snel en adequaat een sterke website neer die werkt!

Bas Vermeulen Alles voor de man

Het is verbluffend hoe snel en effectief Bureau Klik vage ideeën kan vertalen naar een concrete oplossing. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Erg prettig is ook de hands-on mentaliteit.

Hans Kruyzen Medialogic

Bureau Klik heeft in korte tijd een sterke website en huisstijl voor ons ontwikkeld en met succes! Met de nieuwe huisstijl komt de nieuwe uitstraling exact overeen met de kernwaarden.

Christien de vlam Lyceo

Mijn wensen staan centraal en het advies is zeer oprecht. De combinatie hiervan, het geduld en de expertise van Bureau Klik heeft geresulteerd in meetbare en geweldige resultaten.

Wies Badloe Rijschool HERS

Veel complimenten heb ik over de nieuwe website en huisstijl ontvangen voor mijn nieuwe onderneming, het heeft zeer zeker enorm bijgedragen aan het succes! Ik ben het team van Bureau Klik dankbaar voor hun inspirerende, vernieuwende en creatieve werk!

Anne-Marie van Leggelo Het Etiquette Bureau

Bureau Klik levert met regelmaat professionele ontwerpen voor veel van onze klanten, naar volle tevredenheid. Het is voor ons inmiddels duidelijk dat ze absoluut verstand van moderne vormgeving hebben!

Lars Roubroeks METMEER
 

Onze werkwijze

Schuif aan bij ons aan tafel en leer ons kennen als nuchtere, hardwerkende en creatieve lui met enorm veel verstand van het begrip 'online zijn' en alles wat daar bij komt kijken.

Wij maken intensief gebruik van al onze kennis en vaardigheden in dienst van het beste resultaat. Kijken met een no-nonsense blik naar jouw project en werken proactief, als raadgever en uitvoerder in één.

Wij zijn recht voor zijn raap en altijd eerlijk. Minder mag je tenslotte niet verwachten van een stel Rotterdammers.

Onze vaste waarden

Met gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring en een onvoorwaardelijk enthousiasme voor alles online, weet Bureau Klik wat wél en wat niet werkt. Daarom hanteren wij een aantal vaste waarden om niet alleen ons zelf, maar ook onze opdrachtgevers te inspireren:

  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Stel meer vragen
  • Houd het simpel
  • Blijf ontdekken
  • Stop nooit met leren
  • Houd het eerlijk
  • Blijf betrokken
  • Werk om te leven